Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Christian L
Groupon

Hele mooie manier om kortingen te bedingen en wat te sparen!!! Studentencashback is een van de beste sites van Nederland en ik hoop veel te kunnen besparen!!!. OOk de uitbetaling is supersnel. Ga zo door Studentencashback!!

Maris S
Groupon

Studentencashback heb ik nog niet zo heel lang geleden ontdekt, ik denk nu ongeveer 1 jaar terug, maar al vanaf het begin ben ik hier super blij mee! Want je hebt super veel (leuke) opties om geld te verdienen, zo gaat je saldo ook vrij snel omhoog.

Ger H
Groupon

Heel erg leuk om ongemerkt een extra centje te verdienen. Intussen al paar keer uitbetaald gekregen. Ben momenteel aan het sparen om vrijwilligerswerk in het buitenland te gaan doen. Dankbaar werk en elke euro teld!!!

Roos S
Groupon

Handige website om snel nog even korting te pakken. Waarom niet via cashback als je toch online gaat bestellen?

Onderzoeken vind ik ook leuk om mee te doen. 1 ik scoor punten en 2 ik verschaf de nodig informatie voor bedrijven.

EAA M
Groupon

Ik ben heel tevreden over deze site. Alles is duidelijk weergegeven en je krijgt voldoende emails. De cashbackmogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig. Vergoedingen worden vrij snel bijgeschreven. Ga zo door,

Arno S
Groupon

Studenten Cashback is een prettige site, waarbij je al snel een mooi bedrag bij elkaar kunt sparen door te klikken op banners of door mee te doen aan enquetes. Snel en zonder dat je het merkt spaar je al snel een mooi bedrag bij elkaar.

Annika V
Groupon

Studentencashback is een super website als je net een beetje bij wilt verdienen. Daarnaast bespaar je super veel geld door alle kortingen! Ik heb al zeker 50 euro bespaard sinds ik me heb aangemeld voor Studentencashback!

Mirian T
Groupon

Mijn menig over studentencashback is perfect, je verdiend er geld mee door op emails lezen te klikken, ook kun je meedoen met de jackpot, daarnaast kun je mee doen aan enquetes in te vullen en daar toch een leuk bedrag mee te verdienen

Rick R
Groupon

Ik ben nog maar een korte tijd lid en ontdek steeds meer van de website. Veel mogelijkheden om geld te verdienen. Hopelijk krijg ik binnenkort meer emails, dat zou erg prettig zijn. De site is erg gebruiksvriendelijk. Ik blijf zo doorgaan.

Naomi C
Groupon

Cashback is een hele fijne en overzichtelijke site. Het is top dat je op deze fijne manier een extra vergoeding kan ontvangen. Het is super fijn, en de acties zijn ook top. Ik raad cashback zeker aan!

Jus W
Groupon

elke dag een beetje geld verdienen is lekker studentencashback is overzichtelijk fijn om mee te werken ik raad het iedereen aan om te doen het gaat doen ze werken met veel organisatie´s samen succes!!

Assumar G
Groupon

Ik ben zojuist lid geworden van deze leuke site.Het is erg gemakkelijk in gebruik. Zo ontvang ik dagelijks mail die ik kan aanklikken en daarvoor ontvang ik een vergoeding. Ook kun je geld verdienen door acties.

Chanel W
Groupon

Ik ben pas lid van Studentencashback
Het is een leuke manier om wat bij te verdienen en helemaal niet moeilijk. Iedereen kan dit gaan doen door je aan te melden om zo een leuk zakcentje bij te verdienen.

Carmen N
Groupon

Ik ben al jarenlang tot volle tevredenheid lid van deze site. Het is geen snel rijk programma, maar door mee te doen aan acties kun je toch gratis wat centjes bij elkaar sparen. Een echte aanrader dus!

Simone D
Groupon

Gratis geld verdienen en nog leuke aanbiedingen ontvangen ook. Korting bij veel webshops bv bol.com. StudentenCashback vind ik echt geweldig en kan ik iedereen aanbevelen! Ga zo door mensen.Top hoor!

  Radisson Blu
Close
tot 3,50% CashCoins
Summer Madness bij Body & Fitshop met 15% korting op alles
Code:SUMMER15
visit register click