Leen Bakker
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bekijk alle testimonials

Arno S
Groupon

Studenten Cashback is een prettige site, waarbij je al snel een mooi bedrag bij elkaar kunt sparen door te klikken op banners of door mee te doen aan enquetes. Snel en zonder dat je het merkt spaar je al snel een mooi bedrag bij elkaar.

Annika V
Groupon

Studentencashback is een super website als je net een beetje bij wilt verdienen. Daarnaast bespaar je super veel geld door alle kortingen! Ik heb al zeker 50 euro bespaard sinds ik me heb aangemeld voor Studentencashback!

Mirian T
Groupon

Mijn menig over studentencashback is perfect, je verdiend er geld mee door op emails lezen te klikken, ook kun je meedoen met de jackpot, daarnaast kun je mee doen aan enquetes in te vullen en daar toch een leuk bedrag mee te verdienen

Rick R
Groupon

Ik ben nog maar een korte tijd lid en ontdek steeds meer van de website. Veel mogelijkheden om geld te verdienen. Hopelijk krijg ik binnenkort meer emails, dat zou erg prettig zijn. De site is erg gebruiksvriendelijk. Ik blijf zo doorgaan.

Naomi C
Groupon

Cashback is een hele fijne en overzichtelijke site. Het is top dat je op deze fijne manier een extra vergoeding kan ontvangen. Het is super fijn, en de acties zijn ook top. Ik raad cashback zeker aan!

Jus W
Groupon

elke dag een beetje geld verdienen is lekker studentencashback is overzichtelijk fijn om mee te werken ik raad het iedereen aan om te doen het gaat doen ze werken met veel organisatie´s samen succes!!

Assumar G
Groupon

Ik ben zojuist lid geworden van deze leuke site.Het is erg gemakkelijk in gebruik. Zo ontvang ik dagelijks mail die ik kan aanklikken en daarvoor ontvang ik een vergoeding. Ook kun je geld verdienen door acties.

Chanel W
Groupon

Ik ben pas lid van Studentencashback
Het is een leuke manier om wat bij te verdienen en helemaal niet moeilijk. Iedereen kan dit gaan doen door je aan te melden om zo een leuk zakcentje bij te verdienen.

Carmen N
Groupon

Ik ben al jarenlang tot volle tevredenheid lid van deze site. Het is geen snel rijk programma, maar door mee te doen aan acties kun je toch gratis wat centjes bij elkaar sparen. Een echte aanrader dus!

Simone D
Groupon

Gratis geld verdienen en nog leuke aanbiedingen ontvangen ook. Korting bij veel webshops bv bol.com. StudentenCashback vind ik echt geweldig en kan ik iedereen aanbevelen! Ga zo door mensen.Top hoor!

Angelo B
Groupon

Door het gebruik van studentencashback heb ik, alleen al door het afsluiten van een nieuw telefoon abonnement, 20 euro weten te besparen. Daarom ben ik zeker van plan om in de toekomst al mijn aankopen hier te doen!

Willem J
Groupon

Snel wat centjes bijverdienen? Dat kan ontzettend gemakkelik op www.studentencashback.nl. Met cashback op allerlei goede deals, klikken op mails, klikken op banners, en allerlei cashboost, verdien je moeiteloos een centje bij.

Milena G
Groupon

Adidas is een echte topmerk kom er heel veel en vaak kleren ik houd er van ik ben een student en werk als bij baantje bij de kruidvat en mijn opleiding is all around schoonheidsspecialiste en I Love iT so

Zoe N
Groupon

DE BESTE CASHBACK EN SPAARSITE OP HET HELE INTERNET ben erg opgetogen over deze site heb niks te klagen echt een geweldig spaarprogramma mijn waardering heeft die!!! kan er geen slecht woord over zeggen

Marousha R
Groupon

Ik sta nog maar kort bij deze website ingeschreven. Maar de website heeft veel acties en je kunt er veel mee besparen. Kortom de site heeft genoeg te bieden. Erg leuk om te doen en zeker ook handig dus.

  AliExpress
Close
3,50% CashCoins
50% korting op HP inkt bij Staples
Code:2XINK5019
Ziggo
visit register click