Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Shoppen met korting

Shoppen met korting

Leden krijgen van StudentenCashback.nl korting op hun aankopen bij meer dan 3624 bekende en minder bekende webshops. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is je gratis aanmelden en je online aankopen altijd starten bij StudentenCashback.nl!

Hoe krijg je korting bij de aangesloten webshops?

 • 1

  Stap 1: Meld je aan

  Meld je gratis aan op StudentenCashback.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  > Meld je nu aan en krijg direct € 1,25 op jouw account gestort!

 • 2

  Stap 2: Log in

  Zorg altijd dat je bent ingelogd op StudentenCashback.nl voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.

 • 3

  Stap 3: Zoek je shop

  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van StudentenCashback.nl krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!

 • 4

  Stap 4: Doe je aankoop

  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. StudentenCashback.nl registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). 

 • 5

  Stap 5: Krijg geld terug!

  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van StudentenCashback.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op StudentenCashback.nl. Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!
  Heb je nog vragen? Lees onze uitgebreide FAQ's voor meer informatie over shoppen met korting bij StudentenCashback.nl

De voordelen van StudentenCashback.nl

Als je je aanmeldt bij StudentenCashback.nl krijg je korting op miljoenen producten en diensten bij meer dan 3624 aangesloten webshops. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als je gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. Jij shopt, wij betalen!
> Meld je nu aan en krijg direct € 1,25 op jouw account gestort!

 

  Energiedirect.nl
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click