Fairplay: speel mee en maak iedere maand kans op 100,- EUR
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Over StudentenCashback.nl

StudentenCashback.nl is een cashback website waar je korting krijgt op online aankopen en op diverse manieren CashCoins kunt sparen. StudentenCashback.nl is onderdeel van online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe werkt StudentenCashback.nl?

Bij StudentenCashback.nl ontvang je heel eenvoudig extra kortingen bij het online shoppen. Via de meer dan 3240 aangesloten webshops biedt StudentenCashback.nl korting op miljoenen producten, van kleding en schoenen tot vakanties, meubels en elektronica. Ook kan je op diverse andere manieren op de website en in de StudentenCashback.nl App CashCoins sparen, bijvoorbeeld met e-mails lezen, vrienden uitnodigen, spellen spelen en aanbiedingen delen. Aanmelden bij StudentenCashback.nl is geheel gratis, zonder verdere verplichtingen.

Met StudentenCashback.nl willen wij jou de beste & meeste voordelen bieden bij het online winkelen. Als je je (gratis) registreert als lid van StudentenCashback.nl, profiteer je van de volgende voordelen:

  • Cashback korting bij online aankopen
  • Extra korting op miljoenen producten met kortingscodes & speciale acties
  • CashCoins sparen voor gratis cadeaus, cadeaubonnen of cash
  • Nodig vrienden uit en ontvang een vriendenbonus

Onderdeel van OrangeBuddies Media

StudentenCashback.nl is één van de cashback websites van OrangeBuddies Media, een online mediabedrijf dat sinds de oprichting in 2009 is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Met meer dan 100 cashback websites in Europa en Australië. OrangeBuddies is gespecialiseerd in online cashback & loyalty portals met als doel toegevoegde waarde te bieden voor zowel consumenten als adverteerders.

 

Holland & Barrett
5,88% CashCoins
Gratis kaart bij alle boeketten bij Greetz!
Code:A1610BLOEMKAART
visit register