Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Woonverzekering: ook voor je studentenkamer!
25/08/2015

Een woonverzekering. Niet iets waar je als student als eerste aan denkt als je op kamers gaat. Toch is het de moeite waard er naar te kijken. Want al met al heeft de inboedel in je studentenkamer toch een aardige waarde (smartphone, laptop, tablet, sieraden, meubels, etc). Gelukkig is het afsluiten van een inboedelverzekering niet moeilijk en ook niet al te duur. Even regelen dus. Liefst vandaag nog. Wij helpen je graag op weg!

Inboedel- of opstalverzekering (of allebei?!)

Voor verzekeraars is een woonhuis ‘alles wat aard- en nagelvast zit’. Dingen die je niet kunt verhuizen dus. En voor precies die dingen kun je een opstalverzekering afsluiten. Slim om te doen vóór je je huis op een nare dag in vlammen op ziet gaan bijvoorbeeld, maar niet echt nodig voor een standaard studentenkamer (omdat de huisbaas als het goed is het pand al heeft verzekerd). Alle andere spullen – de inboedel – verzeker je met een inboedelverzekering. Die kun je zowel bij een koophuis als bij een huurhuis afsluiten om je spullen te verzekeren tegen kleine ongelukjes of grote schades, zoals storm, wateroverlast of brand.

Hoeveel moet je verzekeren?

Hoe meer waarde je huis of spullen hebben, hoe hoger de verzekering die je moet afsluiten. Je wil natuurlijk wel dat je verzekering ook werkelijk de schade dekt als er onverhoopt iets gebeurt. Toch is het één van de grootste valkuilen: een woonverzekering afsluiten en er nooit meer naar omkijken. Niet slim als je situatie, de waarde van je huis of de waarde van je inboedel verandert.

Basis woonverzekering, all-in woonverzekering en extra modules…wat kies je?

Zoek je een geschikte woonverzekering, dan begint het met een basis woonverzekering. Daarmee is je huis of inboedel verzekert tegen schades die veel voor komen, zoals brand, water en diefstal. Verzeker je je spullen liever ook voor ongelukjes die je zelf veroorzaakt of wil je dat je spullen ook onderweg verzekerd zijn, dan kun je extra modules afsluiten of kiezen voor een all-in woonverzekering. Kies wat het beste past bij jouw situatie en zorg dat dit up-to-date blijft wanneer je situatie veranderd of de waarde van huis of inboedel veranderen.

Woonverzekering met korting

Woonverzekeringen kunnen onderling nog best van elkaar verschillen qua dekking én qua prijs. Zoek de best passende woonverzekering voor het meest voordelige bedrag én sluit ‘m af met korting via onze website. Dan krijg je ook nog eens cashback in je account. Je verdient cashback bij het afsluiten van een woonverzekering bij o.a.: Centraal Beheer Achmea, Independer, Zelf.nl, Nationale Nederlanden en de Hema.

 

Klik hier voor alle woonverzekering met cashback >>

    Share on Google+
  Blokker
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click