Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Verdien meer geld met StudentenCashback
06/08/2013

Verdien meer geld met StudentenCashback

Was het je al opgevallen? We hebben StudentenCashback.nl in een nieuw jasje gestopt! De website ziet er anders uit én – nog belangrijker – er zijn naast shoppen nu nog veel meer mogelijkheden om geld te verdienen, zodat je extra snel kunt sparen. Je wordt voortaan zelfs voor het lezen van e-mails beloond! Om je snel op weg te helpen op de nieuwe website van StudentenCashback zetten we alles even voor je op een rijtje:

Lees mail voor cash
Veel mensen hebben er last van: Overvolle inboxen, vol reclame van websites waar je je ooit – waarom ook alweer? – hebt aangemeld. Maar wat nou als je betaald krijgt voor het lezen van e-mails? Dat maakt toch een heleboel goed! Even een mailtje openen, op de juiste link klikken, het is zo verdiend. Vanaf nu stuurt StudentenCashback dagelijks betaalde e-mails. Klik voor CashCoins en zie je saldo dagelijks oplopen!

Klik voor CashCoins
Kun je niet genoeg krijgen van het klikken voor CashCoins? Regelmatig vind je op StudentenCashback nieuwe banners om op te klikken voor extra CashCoins. Een dagelijks bezoekje aan de website loont dus de moeite.

Shop met lekker veel studentenvoordeel
Wie al wat langer bekend is met StudentenCashback en/of regelmatig online shopt heeft het al gemerkt: Online shoppen via StudentenCashback loont! Even inloggen voor je een webshop bezoekt en via onze speciale links krijg je korting op je aankopen. Met meer dan 2.500 shops vind je ongetwijfeld wat je zoekt en het is een mooie manier om snel je saldo bij StudentenCashback op te krikken :-)

Spread the word!
Nadat je thuis trots verteld hebt dat ook jij als échte student ‘op de kleintjes let’ wil je het goede nieuws van al deze extra korting natuurlijk ook met je vrienden delen. Met een paar klikken op je muis deel je de beste deals via Facebook of Twitter en ontvang je als bonus ook nog eens 0,01 CashCoin. Zo profiteren je vrienden ook mee van extra korting of een leuke actie en verdien jij extra CashCoins!

Help elkaar en geef je mening over een webshop
Wat belangrijk is bij het kiezen van een goeie webshop voor je aankoop is voor iedereen anders. Let de één vooral op de prijs, is voor een ander snelle levertijd of goeie service extra motivatie. Eerlijke ervaringen van andere studenten kunnen je helpen bij het maken van een goede keus. Daarom vinden we het fijn als jij ons laat weten wat jouw ervaringen zijn! Beoordeel een webshop en deel jouw mening over het aanbod, de kwaliteit en service met andere leden. Als dank belonen we je review met 0,10 CashCoins.

Wat vind jij?
Probeer het eens uit: Shop met korting, deel je ervaringen met anderen en klik op mails en banners voor CashCoins. Doe wat jij nodig vindt om een goeie mening te vormen over StudentenCashback en vertel ons dan wat jij vindt! Je testimonial wordt beloond met 0,50 CashCoins.

Cash of Cadeaus?
Met bovenstaande mogelijkheden klik jij natuurlijk in no-time je saldo naar een mooi bedrag. Heb jij al bedacht wat je er mee gaat doen? Vraag een uitbetaling aan en je ontvangt je saldo op je bankrekening. Gelijk shoppen kan ook. In de StudentenCashback cadeaushop vind je allerlei leuke cadeaus om je saldo aan uit te geven.

Terwijl jij klikt, schrijft en shopt, werken wij ondertussen lekker verder aan nog meer nieuwigheden, waarmee je geld en hele mooie prijzen kunt verdienen. Houd de website dus goed in de gaten! En heb je vragen, tips of suggesties? Laat het ons weten!

 

    Share on Google+
  Manfield
Close
tot 3,50% CashCoins
Ontvang een gratis JBL koptelefoon bij Staples
Code:RTGFTJN18
visit register click