Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Winactie: Verdien jouw studieboeken terug bij Bol.com!
21/08/2015

Als studenten hebben we er allemaal last van, de torenhoge kosten van de studie én de kosten van de studieboeken die daar nog eens bovenop komen! En deze zijn zeker niet goedkoop. Daarbij komt ook nog eens dat de inkomsten van studentenbaantjes laag zijn en dat de StuFI is afgeschaft!  Bol.com wil jou graag een handje helpen met het betalen van jouw studieboeken. Dit doen ze met het best verdiende studentenbaantje!

Hoe werkt het?
Met de actie vacatUUR van Bol.com ka je in 1 uur jouw studieboeken terugverdienen! Dit doe je door bijvoorbeeld te werken als Post-it rechthanger, muismatklopper of koffieroerder! Solliciteer naar een van deze functies en verdien tot €817,- per uur. Als Post-it rechthanger houd je je bijvoorbeeld bezig met het rechthangen van elk schuin-hangend velletje papier. Je moet hierover van orde houden, perfectionistisch zijn en niet van schuine moppen houden! Herken jij je in dit profiel? Solliciteer van via Bol.com!

Cool To School met Bol.com
Nog meer spullen voor school nodig? Je kunt voor al jouw studiebenodigdheden terecht bij Bol.com! Gave stevige tassen waar al je studieboeken inpassen, tablets, laptops, rekenmachines, USB-sticks, bij Bol.com vind je alles nu met korting!

--> Solliciteer dus snel voor een functie bij Bol.com, verdien jouw studieboeken terug en sla als jouw studiebenodigdheden in via Bol.com! En natuurlijk met extra korting via Studentencashback ;).

    Share on Google+
  Leen Bakker
Close
tot 3,50% CashCoins
Staples geeft je €10 korting op jouw bestelling
Code:RTKRTJN18
visit register click