Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Nieuw! Uitbetalen in Cadeaukaarten
27/03/2014

Kon je al een tijdje je saldo laten uitkeren in geld óf leuke cadeaus uit de StudentenCashback Cadeaushop, vanaf nu kun je ook een cadeaukaart van je saldo kopen!

Deze nieuwe uitbetalingmogelijkheid is sinds deze week online. Heb jij genoeg saldo? Dan kun jij één van de eerste zijn die CashCoins omzet in een fijne cadeaukaart voor een populaire webshop! Zet je saldo om in een cadeaukaart voor bijvoorbeeld bol.com, Zalando, Bart Smit of een Nationale Tijdschriftenbon en shop precies het artikel dat jij wil hebben. Handig toch?

Klik hier om een cadeaukaart te bestellen >>

Wil je meer weten? Hier alvast een paar vragen en antwoorden met meer informatie over deze nieuwe manier van uitbetalen:

Hoe kan ik een cadeaukaart bestellen?
Log in op StudentenCashback.nl en ga naar ‘Mijn Account’. Klik daar op uitbetalen en vervolgens op de button ‘Uitbetalen in cadeaukaarten’. Plaats de gewenste cadeaukaart in je winkelwagen en voltooi het bestelproces.Heb ik een minimum tegoed nodig voor het bestellen van een cadeaukaart?
Ja, je kunt een cadeaukaart bestellen wanneer je een goedgekeurd tegoed hebt van tenminste 25 CashCoins.

Hoe lang duurt het voordat ik de bestelde cadeaukaart in huis heb?
Alle cadeaukaarten worden binnen 1-2 werkdagen na bestelling verwerkt en per e-mail toegestuurd.

Kan ik de cadeaukaart ook cadeau geven?
Ja, de cadeaukaart is overdraagbaar. Wanneer je de cadeaukaart per e-mail hebt ontvangen (op het e-mailadres dat bij ons bekend is in jouw account) kun je deze zelf gebruiken of aan een ander cadeau doen. Let op, de unieke cadeaukaart code in de e-mail is natuurlijk wel maar 1x te gebruiken.

 


    Share on Google+
  Ziggo
Close
tot 6,50% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:GROUPON4LIFE
visit register click