Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Top 5 Nieuwe producten uit de Cadeaushop
30/08/2013

Iedere keer dat er een doos met nieuwe spulletjes voor de StudentenCashback Cadeaushop worden bezorgd, kijken we op de redactie allemaal nieuwsgierig mee. Handige spulletjes, hippe accessoires, en grappige hebbedingetjes…alles wordt uitvoerig bekeken, soms ook getest en daarna gauw toegevoegd aan de Cadeaushop. Zo zijn er ook de afgelopen weken weer leuke items toegevoegd. Hieronder onze top 5 met favoriete nieuwe cadeaus:

Pilotenbril met spiegelende glazen

Zon of geen zon, met deze Trendy aviator mag je gezien worden! Berg de pilotenbril met spiegelglazen op in de bijgeleverde leren beschermhoes en hij kan in je tas overal mee naar toe :-)

Bestel ‘m voor slechts € 6,21

 

 

 

 

iPhone 5 flipcase boekvorm wit

Bescherm je iPhone 5 veilig tegen schade en vuil met deze luxe, openklappende leren case. Voorzien van kunststof telefoonhouder, magnetische sluiting en uitsparingen zodat je alle functies van je telefoon kunt blijven gebruiken. Extra handig doorde 2 vakken voor creditcards/bankpassen! Onze favoriete kleur is wit, maar hij is er natuurlijk ook in het zwart! ;-)

Bestel ‘m voor slechts € 5,51

 

 

 

Feather extension

De nieuwste trend zijn deze feather extensions. Creëer een opvallendere stijl met deze speciale veren haarextensions met 'grizzly' motief. De haarextension is zeer soepel, waardoor het heel natuurlijk mengt met je eigen haar.

Je hebt al een Feather externsion voor maar € 2,80

 

 

 

 

Mini USB ventilator voor laptop

Even lekker afkoelen tijdens het studeren  met de USB ventilator voor je laptop! Komt de stoom uit je oren door alle schoolopdrachten, afstudeerprojecten of vervelende stagebegeleiders? Deze mini ventilator is eenvoudig aan te sluiten op elke laptop USB aansluiting. Buig de ventilator in de gewenste stand en geniet van een verkoelend briesje.

Bestel ‘m voor slechts € 4,24

 

 

 

Wayfarer retro zonnebril

Onmisbaar deze zomer is deze retro Wayfarer zonnebril. Maar ook als de zomer straks weer op zijn eind loopt, is deze zonnebril perfect voor een beetje extra kleur in je outfit! Met zwarte glazen en het montuur in diverse kleuren.

Bestel ‘m voor slechts € 5,-

 

 

 

Wat is jouw favoriete product in de StudentenCashback Cadeaushop?

    Share on Google+
  Dekbed-Discounter
Close
tot 3,50% CashCoins
Summer Madness bij Body & Fitshop met 15% korting op alles
Code:SUMMER15
visit register click